De maximum 12 voornaamste programmapunten per partij CD&V NVA

CD&V – NVA

Jeugd :wij ondersteunen onze jeugdverenigingen en starten een intensieve jeugdwerking op door implementatie van ontmoetingsplaatsen in elke deelgemeente , die voorzien worden van Wifi.

Vinea-site: de pastorij wordt gerestaureerd en de achterkant van de vineasite wordt omgetoverd tot een groene long die dienst doet als kunst- en evenementenplein;

senioren :wij zetten in op het zo lang mogelijk zelfstandig houden van onze senioren en ontwikkelen een zitbankenplan in elke deelgemeente,

Administratieve vereenvoudiging en digitalisering:wij vormen de bib om tot kenniscentrum voor IT-ondersteuning om iedereen mee te  krijgen met de digitalisering en stellen computers , internettoegang en technologische hulpmiddelen ter beschikking.

Mobiliteit : wij zetten in op veilige fiets- en wandelpaden.Zone 30 wordt enkel ingevoerd op plaatsen waar ze de veiligheid verhogen , ze worden niet aangewend als verdienmodel.

Landbouw: wij ondersteunen onze boeren en zetten in op de promotie van lokale producten en ambachten.

Milieu : Wij blijven aandringen op een efficient onderhoud van de waterlopen door de hogere overheden.

onderwijs :wij investeren in schoolinfrastructuur en bevorderen innovatie en vernieuwing in het onderwijs.

Verenigingen : wij ondersteunen verenigingen en kopen een mobiele toiletwagen aan , tevens toegankelijk voor personen met een beperking , om ter beschikking te stellen van de uitleendienst .

Sport :Wij starten een studie op naar de mogelijkheid om alle voetbalinfrastructuur samen te brengen op één centrale locatie in de Kerkstraat  (site vroegere gemeentehuis)

Bermbeheer :wij ijveren voor een aanpassing van het bermbeheerplan waardoor tussentijdse maaibeurten ingepland kunnen worden .

Erfgoed : wij dragen zorg voor ons erfgoed en laten inwoners kennis maken met het lokale erfgoed door activiteiten te organiseren .