SCHOONHEIDSWEDSTRIJD ??????

Wanneer je enkele tientallen meter je voet buitenzet kun je er niet naast kijken! Die KOPPEN overal ……koppen , koppen en nog eens koppen.Koppen van mensen .Hun namen staan er meestal ook onder , ook nog een letterwoord .Hier en daar nog een korte slogan van een woord of drie vier.

Dat is voor de verkiezingen , hoor ik zeggen ! Maar die zijn er toch pas binnen een week of vijf????? Nog meer dan een maand dus. De koppen zullen er lang moeten staan!

Ik denk dan ……..maar om te weten aan wie je je stem gaat geven moet je weten wat die dame of die kerel met die stem  wil gaan doen! Ik zou toch graag weten of die een echt programma heeft , of die eventueel in het verleden wat gedaan heeft? Of hij of zij in het verleden niet gefaald heeft ? Je kan toch je toekomst niet zo maar in iemands handen leggen omwille van zijn of haar gezicht???? Dus , en dat raad ik iedereen aan , IK WACHT op zijn of haar PROGRAMMA , eventueel ook op een overzicht van datgene wat zij in het verleden al met mijn stem hebben gedaan!? Een gezicht op een paal is niet voldoende .

Een verkiezing is geen schoonheidswedstrijd ……..Het is VEEL MEER .Het is nu wachten op de plannen in die koppen .LV