sociale media…….. de dag van vandaag…..DE TEST

Al enkele dagen hadden wij de indruk dat de sociale media overspoeld worden door één en dezelfde activiteit. Daarom zijn wij vanmorgen de proef gaan doen.Wij hebben eens gekeken naar de sociale site bij uitstek :facebook. Nu weet ik wel dat de technologie achter facebook er  subtiel voor zorgt dat de juiste publiciteit bij de juiste mensen komt. Dat zal hier ook wel een rol gespeeld hebben ..

Het begon goed met Kopecky die naast de wereldtitel koersen op gravel had gegrepen , maar daarna werd ene Koen Dierckx uit Geel aanbevolen , lid van het team Marlon. NVA Laakdal volgde met een aanbeveling voor Paul Jacobs , dan een Maaike Bradt, Tine Gielis in Kinderclub t Kakelnest , daarna een andere “gewone” reclame. Dan het Nieuwsblad met de Grote Stedenpeiling en de foto van Conner R. Daarna iets over voetbal ,dadelijk gevolgd door Kristof Welters , een reclame voor Thuis en voor Diest Uw Stad. Daarop volgde CD&V Dessel en nog eens Maaike Bradt.Daarna Benjamin Dalle gevolgd door een reclame voor een munt van Paus Franciscus en voor Benny Smets en Klein Vorst , Mia Moortgat uit Aartselaar .Dan komt er een algemene reclame voor het Vlaamse Belang en voor Mil Haemhouts wie het ook moge zijn , we lezen verder Frank Sels toegejuicht door Stal De Heide , Werd Kennes met Ria Derboven , Kathleen Helsen met de dag van de leerkracht , ProLaakdal met hun toekomstvisie op de Vloed…..om te eindigen op de Standaard Uitgeverij….

Het besluit is dat de sociale media deze dagen OVERSTELPT worden door reclame voor zondag ….maar wees gerust ……daarna is dit gedaan …..en wordt de reclame weer normaal ..het gaat voorbij en je moet er geen enkele inspanning voor doen. Het trekt voorbij zoals elk onweer voorbij trekt .Hopelijk heeft deze reclame al de geciteerde mensen geholpen .

Geniet toch van het komende weekend . De wereld zal dan niet veranderen.

LV